'

Diverse technieken

24 maart 2015

Vanessa en ik zijn al jaren heel goed bevriend en dan is het extra spannend om door een bekende gecoached te worden. Toch heb ik geen moment getwijfeld om me door Vanessa te laten coachen. Door haar professionaliteit wist ik dat de combinatie van vriendschap en coaching mogelijk was.

Vanessa is een zeer open minded vrouw die haar vak heel goed verstaat. Het unieke van Vanessa is dat zij, door haar achtergrond als arts, body & mind combineert. De doorgrondige analyse van Vanessa over wat mijn lichamelijke klachten zeiden over mijn mentale gesteldheid was voor mij een van de meest waardevolle inzichten.

Vanessa kan je op zo'n manier spiegelen dat je het idee hebt dat je zelf achter dingen komt, confronterend, echter wel op een positieve manier. Een manier waar niets ongewoon is en dat geeft een heel veilig gevoel, waardoor je niets anders kan dan gewoon jezelf te zijn.

Vanaf het moment dat Vanessa mij begon te coachen, zat ik behoorlijk in een dip en werd erg geconfronteerd met mezelf; waarom doe ik bepaalde dingen die ik doe, terwijl ik dat helemaal niet wil. Waarom lukt het me niet terug te gaan naar mijn gevoel/intuïtie en ben ik mezelf daar helemaal in verloren. Een aantal vragen waar ik mee liep.

Vanessa heeft me geholpen terug te gaan naar het moment waarop ik mijn ' patroon' heb ontwikkeld, heeft me inzicht gegeven in het waarom en met diverse technieken mij geholpen om dit patroon te gaan doorbreken.

Het is van zo onschatbare waarde om jezelf goed te begrijpen en te ervaren dat jij alleen zelf dingen kunt doorbreken en je eigen geluk kunt sturen.

Iedereen die wil gaan voor zijn eigen geluk beveel ik Vanessa aan en ben er van overtuigd dat het je leven in een positieve manier gaat veranderen.

Dank Vanessa dat je er bent!