'

Uitstekende spiegel

24 maart 2015

Afgelopen vier maanden heb ik coachsessies gehad bij Vanessa de Vries en dat beviel erg goed, ik was opzoek naar een vorm van hulp en kwam via een andere tevreden klant bij Vanessa terecht.

Ik zat afgelopen zomer erg met mezelf in de knoop door een tegenslag en al mijn twijfel en weggedrukte emoties uit mijn verleden waren er in een klap. Ik moest wat doen, wist dat ik het weer weg kon drukken, maar wilde niet meer, bang ook om weer in een gat terecht te komen na een volgende onvermijdelijke tegenslag.

Ik kan niet anders zeggen dat Vanessa een uitstekende spiegel is geweest op een hele subtiele zachte manier, liet me mijn sterke kanten zien en mijn nog niet helemaal geheelde relaties helen. Vooral die met mezelf. Vanessa is zacht maar gaat niets uit de weg en haar hulpmiddelen, NLP, EFT, NEI...bewegende ufo (biosensor)... heb ik als prettig en doeltreffend ervaren.

Dit alles maakt dat ik, als mensen op zoek zijn naar hulp, reflectie en/of innerlijke tevredenheid en geluk, hen Vanessa aanraad!