'

Zoveel inzichten ontvangen

24 maart 2015

Toen ik met de sessies begon had ik niet echt het idee dat er iets met me aan de hand was. D.m.v. de sessies heb ik zoveel inzichten ontvangen wat mij heeft veranderd en dat ik letterlijk de energie weer voel stromen door mijn lijf. Ik voelde me zoveel opgewekter, blijer, lichter dan voorheen en realiseerde me dat ik wel degelijk met een hoop dingen (onbewust) zat. Ik was gewoon vergeten hoe het was om me zo te voelen.

Vanessa vind ik een geweldige coach! Ze neemt echt de tijd. Ze luistert naar je verhaal en geeft je allerlei geweldige tools om mee aan de slag te gaan. Ze gaat net zolang door (en eventueel op zoek naar nieuwe oplossingen) totdat iets aanslaat. Ze heeft me een hoop inzichten gegeven, een nieuwe kijk op de wereld en op mezelf.

Het mooie was dat ik zonder dat ik erom vroeg mensen mij complimenten gingen geven! Jeetje Ber wat straal je! Wat is er met jou aan de hand. Of vrienden van me, die ik een tijd niet meer had gezien, zeiden Ber wat is er met jou gebeurd!

Een aantal vrienden vertelden ik over de sessies van Vanessa. Die wilden meteen haar nummer hebben.

Andere vrienden , waarvan ik wist dat ze erg vast zaten wilde ik Vanessa aanbevelen. Toch wil ik ze niets  bij ze opleggen want ik geloof wel dat de tijd rijp moet zijn. Je moet echt zelf  willen en er de tijd voor  nemen en aan blijven werken. Stiekem diep van binnen hoop ik wel dat ze het dan gaan doen. Het is namelijk zo bevrijdend.

Iedereen zou dit soort sessies eens moeten volgen ;-) Hoe zou de wereld er dan uit zien?

Ik ben Vanessa innig dankbaar voor haar steun!

 

 

 

 

 Ik ben Vanessa innig dankbaar voor haar steun!